A három legjobb uborkás paleo recept

Akinek kiskertje van és ültetett bele uborkát, az jól tudja, hogy igen hálás növény, amely a kertésznek jól esik. Ám éppen ez hozza zavarba is, mert csak úgy ontja termését, amelyet így vagy úgy, de meg kell enni vagy fel kell dolgozni. Ez az időszak éppen most van, hogy az uborka bőségesen látja el ültetőjét. De mi is legyen vele? Íme a három legjobb uborkás paleo recept. 

Az uborka igen értékes élelmiszer, amelyben számos vitamin (A, B, C9 és ásványi anyag (kálium, magnézium és szilícium) van, mindezen túl remekül hidratál belülről és kívülről egyaránt. Gyógyítja a napégét és 30 felül minden nőnek tartania kell hűtőjében a sötét karikák és szarkalábak ellen. Fogyókúrázóknak is ideális, mivel alacsony a kalória tartalma. Tehát érdemes nyersen enni. Ehhez remek uborkás paleo recept a balzsamecetes uborka saláta, amely kiváló savanyúság minden féle sült húshoz. Ha nem sózos meg az öntetbe helyezés előtt, akkor még napokig friss marad a hűtőben. 

Az uborka főételnek nagyon ritkán használható, leginkább savanyúságként vagy kiegészítőként használhatjuk. Éppen ezért a következő recept is savanyúság. Ha nagy rajongója voltál mindenevő korodban a kovászos uborkának, akkor a paleo kovászos uborka a te uborkás paleo recepted. Nem bonyolult mutatvány elkészíteni, csak néhány napos törelem kell hozzá. Használd ki a remek időt arra, hogy jó sokat készíts belőle. 

Saláta alapanyagaként is remekül megállja a helyét. Ilyen időszakban nálunk a családi kiskert ontja magából a paradicsomot és az uborkát. Éppen ezért ez a kettő ebben az időszakban biztosan landol a salátánkban. Szeretem minél egyszerűbbre fogni a salátákat, mert nem mindig a sok összetevő és íz az, ami a legjobb. Ennek jegyében készült a snidlinges uborkás saláta,amelyhez szinte minden hozzá való a kertből vagy az ablakból származott. Olyan egyszerű, mint egy faék, de igazán finom. Eheted köretként, de ha beledobsz egy kis maradék sült húst vagy éppen tonhalat, akkor remek főétel kerekedik belőle.