Édesburgonya chips

Korábban már én is, mi több, a férjem is próbálkozott az édesburgonyal chips elkészítésével, de lássuk be, nem lett klasszikusan ropogós. A megoldást ismét a férjem anyukája hozta egy tál ropogós, finom édesburgonya chips formájában. Azonnal rávetettük magunkat és miután felfaltuk, kikérdeztük a titkáról. Ez pedig az uborkaszeletelő.

Hozzávalók

édesburgonya, zsír, só, papírtörlő, uborkaszeletelő

Elkészítése

  1. Meghámozzuk az édesburgonyát.
  2. Klasszikus uborkaszeletelőn leszleteljük.
  3. Forró zsírba dobjuk és ropogósra sütjük.
  4. Papírtörlővel kibélelt tányérba szedjük.
  5. Megsózzuk.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben