Téli 4 hetes menüterv

Itt a konyhakész paleo és mindenmentes ételekből összeállított téli menüterv, amely segítségével sok időt és energiát megspórolhatsz. Nem kell törnöd a fejed azon, mi legyen az adott héten a menü: mit főzz és miből, milyen szezonális alapanyagok vannak és mit lehet azokból elkészíteni.

Gluténmentes házi tészták

Megtanulhatsz paleo házi tésztákat készíteni számos formában és többféle mentes lisztből. Olyan különleges módszereket is megismerhetsz, hogy miként színezheted ezeket a tésztákat. Ehhez nem csak a receptek leírását kapod meg PDF és ePub formában fotókkal, hanem videókban is megmutatom neked a lépéseket egyszerű eszközökkel is.

Őszi 4 hetes menüterv

Spórolj időt azzal, hogy nem töröd a fejed azon, mi legyen az adott héten a menü: mit főzz és miből. Engedd át ezt a feladatot nekem. Én pedig paleo és mindenmentes ételekből összeállított menüvel leplek meg.

Paleo alapok kezdőknek

Gyakorlati tanácsok, tippek a paleo életmód elkezdéséhez, vásárlási tanácsok, alapanyag-kalauz + 44 magyaros étel paleo változatnak receptje

Mindenmentes tartósítás

Megmutatom az összes régi, jól bevált tartósítási praktikát, amellyel tartósítószerek és cukor nélkül tehetsz el télre finomságokat. Ezzel nem csupán a saját egészségedet őrizheted meg, de akár különleges gasztoajándékot is adhatsz szeretteidnek.

ÍGY HASZNÁLD A PALEO MENÜTERVET

További könyvek és letöltések

Mind a(z) 7 találat megjelenítve