Különleges menüterv csomagajánlat

Tiéd lehet most egy csomagban a tavaszi-, nyári-, őszi- és téli négyhetes menüterv. Így minden évszakra lesz négy hétre való ételsorod, amellyel sok időt és energiát megspórolhatsz. Mi több, most még pénzt is megtakaríthatsz ezzel a különleges ajánlattal

Tavaszi 4 hetes menüterv

Spórolj időt azzal, hogy nem töröd a fejed azon, mi legyen az adott héten a menü: mit főzz és miből. Engedd át ezt a feladatot nekem. Én pedig paleo és mindenmentes ételekből összeállított menüvel leplek meg.

Gluténmentes házi tészták

Megtanulhatsz paleo házi tésztákat készíteni számos formában és többféle mentes lisztből. Olyan különleges módszereket is megismerhetsz, hogy miként színezheted ezeket a tésztákat. Ehhez nem csak a receptek leírását kapod meg PDF és ePub formában fotókkal, hanem videókban is megmutatom neked a lépéseket egyszerű eszközökkel is.

Paleo alapok kezdőknek

Gyakorlati tanácsok, tippek a paleo életmód elkezdéséhez, vásárlási tanácsok, alapanyag-kalauz + 44 magyaros étel paleo változatnak receptje

Mindenmentes tartósítás

Megmutatom az összes régi, jól bevált tartósítási praktikát, amellyel tartósítószerek és cukor nélkül tehetsz el télre finomságokat. Ezzel nem csupán a saját egészségedet őrizheted meg, de akár különleges gasztoajándékot is adhatsz szeretteidnek.

Téli 4 hetes menüterv

Itt a konyhakész paleo és mindenmentes ételekből összeállított téli menüterv, amely segítségével sok időt és energiát megspórolhatsz. Nem kell törnöd a fejed azon, mi legyen az adott héten a menü: mit főzz és miből, milyen szezonális alapanyagok vannak és mit lehet azokból elkészíteni.

ÍGY HASZNÁLD A PALEO MENÜTERVET