Magyaros ízekkel megbolondított cukkini

Ismét elérkezett a nyárnak azon időszaka, amikor a családi kiskert ontani kezdte a cukkinit. Már mutatta nektek, hogy nálunk ezúttal grillen kötött ki a sárga héjú változat, amely igen finomra sikeredett. Ezen felbuzdulva ismét grillre dobtuk a cukkinit, ám ezúttal zöld külsejűt és magyaros fűszereket szórtunk rá. Most sem bántuk meg a döntést, mert igen jól illett a szintén grillezett húshoz. 

Hozzávalók:

1 közepes, de még zsenge cukkini, chili pehely, só, bors, petrezselyemzöld, fokhagyma granulátum, zsír. 

Magyaros ízekkel megbolondított cukkini elkészítése:

  1. A cukkinit egy centi vastag karikákra szeleteljük. 
  2. Minden fűszerből ugyanannyit szórunk rá. (Ha nem szereted csípősen, akkor sima pirospaprikát szórj rá.)
  3. Hagyjuk állni 10 percet. 
  4. Grillre tesszük és mindkét oldalát addig sütjük, amíg megpuhul.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben