Magyaros ízekkel megbolondított cukkini
Ismét elérkezett a nyárnak azon időszaka, amikor a családi kiskert ontani kezdte a cukkinit. Már mutatta nektek, hogy nálunk ezúttal grillen kötött ki a sárga héjú változat, amely igen finomra sikeredett. Ezen felbuzdulva ismét grillre dobtuk a cukkinit, ám ezúttal zöld külsejűt és magyaros fűszereket szórtunk rá. Most sem bántuk meg a döntést, mert igen jól illett a szintén grillezett húshoz.

Hozzávalók:
1 közepes, de még zsenge cukkini, chili pehely, só, bors, petrezselyemzöld, fokhagyma granulátum, zsír.
Magyaros ízekkel megbolondított cukkini elkészítése:
- A cukkinit egy centi vastag karikákra szeleteljük.
- Minden fűszerből ugyanannyit szórunk rá. (Ha nem szereted csípősen, akkor sima pirospaprikát szórj rá.)
- Hagyjuk állni 10 percet.
- Grillre tesszük és mindkét oldalát addig sütjük, amíg megpuhul.