Miben tud neked segíteni egy ételallergiás asztrológus? – Banánkenyér podcast 

Nem is hinnéd, hogy mi minden kiderülhet személyes horoszkópodból az étkezésedről és az egészségedről. Akkor meg még több, ha más technikákkal is összevonjuk. Ennyire alaposan vizsgálja meg a vendégei élethelyzetét Szeifert Zsuzsa asztrológus, aki grafológus és életvezetési tanácsadó is egyben. Ráadásul maga is komoly ételallergiával éli mindennapjait. A Banánkenyér podcastban ezekről beszélgettem vele. Olyasmikben is segítségedre lehet az ételallergiás asztrológus, amelyekről nem is gondoltad volna.

A szokásos élethelyzeteken túl azt is megtudhatod a horoszkópodból, hogy személy szerint mely testrészeid vagy szerveid lehetnek gyengébbek az átlagosnál, melyekre kell nagyobb gondot fordítanod, hogy egészséges maradj. Az is kiderülhet, hogy mely betegségekre vagy hajlamos, netán mely ételek okozhatnak esetleg problémát a szervezetednek. Így el is tudod kerülni azokat, akár a Paleolcsó receptjeit, aktuális menütervét alkalmazva. 

Banánkenyér podcastban Zsuzsa, az ételallergiás asztrológus azt is elárulja, hogy a különböző jegyű embereknek általánosságban milyen ételek lehetnek a kedvencei. Igen érdekes, hogy a különböző jegyek mely ételeket részesítik előnyben és miért.

Arról is őszintén és részletesen beszél, hogy menyire határozza meg az életét a mindennapokban az ételallergiája, amely olyannyira súlyos, hogy életveszélybe is sodorta már korábban. Elmeséli miként lehet mindezzel úgy együtt élni, hogy nem minden perce szól az étkezésről és az alapanyagok kerüléséről. Elárulja, hogy miként tudta családanyaként a gyermekeinek főzve megoldani azt, hogy ne kerüljenek a tányérjára neki ártó alapanyagok. Azt is megtudhatod, hogy mindez számára mennyire lemondás és mennyire kíván speciális odafigyelést.

Élettapasztalatát hallgatva számos súlyos ételallergiával élő kaphat példát arra, hogy miként is érdemes ezt az egészségügyi állapotot úgy kezelni a hétköznapokban, hogy a lehető legteljesebb életet élhesse. Ne érezze úgy, hogy minden csak az étkezése körül forog, mert az életben sok más, fontos eseményre is érdemes odafigyelni és megélni.
Azt is megtudhatod, hogy milyen helyzetekben és milyen kérdésekkel keresheted fel az asztrológus és miként is tud neked segíteni. Azt pedig már most érdemes leszögezni, hogy az asztrológia nem egyenlő a jóslással avagy a jövőbe látással. De erről is pontos képet kaphatsz, ha
meghallgathatod a podcastot ide kattintva.