Heti menü: a húsvét jegyében

Néhány hét kihagyás után ismét menütervezésbe fogtam. A közelgő húsvétra, az akciókra és a szezonalitásra való tekintettel a füstölt csülök és a tojás kapott főszerepet, több helyen az ételekben.

Igyekeztem úgy összeállítani az ételek sorát, hogy minden alapanyagot többször fel lehessen használni. Például a disznókarajból nem csak rántotthús, hanem gyros, sőt raguleves is lehet. De elkészítheted – ha úgy gondolod vagy van a mélyhűtődben – más húsokból is. A füstölt csülök használható a leveshez, muffinhoz, salátához és még reggelinek is kiváló.

Ezúttal bevásárlólistát is készítettem a menütervhez. A listára csak a hozzávalók neveit írtam föl azért, mert te döntöd el, hogy mekkora mennyiségű ételt készítesz. Azokat az alapanyagokat írtam fel a listára, amelyek nem biztos, hogy mindig vannak a konyhádban. Bár a magam részéről olajat, zabpelyhet, lilahagymát, vöröshagymát mindig tartok otthon, de sajt, zöldségek és darálthús is akad rendszeresen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_3″][et_pb_cta admin_label=”Cselekvésre felhívás gomb” title=”Ha regisztráltál már nálunk és bejelentkeztél hozzánk, akkor erre a gombra kattintva le is töltheted a nyomtatható (PDF) menüt.” button_url=”https://paleolcso.hu/download/heti-menu-15-het/?wpdmdl=4351&masterkey=58e89266069e3″ url_new_window=”off” button_text=”Menü letöltése” use_background_color=”on” background_color=”#0c71c3″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_image=”https://paleolcso.hu/wp-content/uploads/2016/12/chocolate-183543_1920.jpg” /][et_pb_cta admin_label=”Cselekvésre felhívás gomb” title=”Ha még nem regisztráltál, most is megteheted. Ingyenes és egyszerű!” button_url=”https://paleolcso.hu/register-2/?step=register” url_new_window=”off” button_text=”Regisztráció” use_background_color=”on” background_color=”#0c71c3″ background_layout=”dark” text_orientation=”center” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_use_icon=”default” button_icon_placement=”right” button_on_hover=”on” button_letter_spacing_hover=”0″ background_image=”https://paleolcso.hu/wp-content/uploads/2017/01/pumpkins-1659946_1280.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Sor”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Szöveg” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

  hétfő kedd szerda csütörtök péntek
reggeli Tejeskávé, sonkás- sajtos muffin, tea Rántotta, tea, tejeskávé Főtt csülöksonka, majonézes torma, sajt, tea, kávé Tükörtojás császárszalonnán, tejeskávé Sajtos virsli, tea, kávé
ebéd Rántott karajszelet salátával Rakott kel,

alma

Raguleves, sajtos muffin, alma Gyros paleo csomagolásban Tojásos nokedli salátával
vacsora Hamis bableves raguleves Sonkás saláta tonhalsaláta Füstölt szalonna, császárszalonna, sajt, lilahagyma

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]