A sült kolbász és a majorannás csirke külön-külön egyaránt nagyon finom. Együtt sütve meg aztán szuper ízeket adnak egymásnak. Egyébként is nagyon jó sütő kolbásszal együtt sütni csirkét, mert a kolbász átadja az ízeit a csirkének. Egyébként pedig a legjobb benne az, hogy egy kis munkával igazán nagyon finom étel készül, körettel együtt. Hétköznapok gyors vacsorája lehet.

Hozzávalók:
2 csirkecomb, 1 sütőkolbász, só, majoranna, 4-5 közepes sárgarépa, fél gumó zeller, 2 fej vöröshagyma, fokhagyma granulátum.
A majorannás – gluténmentes csirke kolbásszal elkészítése:
- A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk.
- Besózzuk és megszórjuk mindkét felét majorannával.
- Tepsibe tesszük a csirkecombokkal és a kolbásszal.
- Köré tesszük a felszeletelt zellert és répát.
- A zöldségeket megsózzuk és megszórjuk fokhagyma granulátummal.
- Lefedjük a tepsit.
- 200 fokon 50-60 percig sütjük.
- 45 perc után levesszük a tetejét a tepsinek, rászórjuk a karikára vágott hagymát.
- Addig sütjük, amíg a hagyma is megpuhul.