Majorannás – gluténmentes csirke kolbásszal és zöldségekkel sütve

A sült kolbász és a majorannás csirke külön-külön egyaránt nagyon finom. Együtt sütve meg aztán szuper ízeket adnak egymásnak. Egyébként is nagyon jó sütő kolbásszal együtt sütni csirkét, mert a kolbász átadja az ízeit a csirkének. Egyébként pedig a legjobb benne az, hogy egy kis munkával igazán nagyon finom étel készül, körettel együtt. Hétköznapok gyors vacsorája lehet. 

Hozzávalók:

2 csirkecomb, 1 sütőkolbász, só, majoranna, 4-5 közepes sárgarépa, fél gumó zeller, 2 fej vöröshagyma, fokhagyma granulátum. 

A majorannás – gluténmentes csirke kolbásszal elkészítése:

  1. A csirkecombokat alaposan megtisztítjuk.
  2. Besózzuk és megszórjuk mindkét felét majorannával.
  3. Tepsibe tesszük a csirkecombokkal és a kolbásszal.
  4. Köré tesszük a felszeletelt zellert és répát.
  5. A zöldségeket megsózzuk és megszórjuk fokhagyma granulátummal. 
  6. Lefedjük a tepsit.
  7. 200 fokon 50-60 percig sütjük.
  8. 45 perc után levesszük a tetejét a tepsinek, rászórjuk a karikára vágott hagymát. 
  9. Addig sütjük, amíg a hagyma is megpuhul.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben