Paleo krumplirózsa

Nagyon irigyeltem az édes, hagyományos alapanyagokból készül almás rózsát. Aztán megláttam, hogy hagyományos burgonyából is lehet ilyet alkotni. Na akkor már tudtam, hogy édesburgonyából el fogom készíteni. Nem csalódtam. Isteni lett a végeredmény. Kóstoljátok meg ti is a paleo krumplirózsa ízét, mert ezután minden hétvégi reggelinek szereplője lesz.

Tálalhatod salátával, lehet kiegészítője sóskának, spenótnak vagy akár egy tojásrántottának is.

Hozzávalók

édesburgonya, bacon szallona csíkok

Elkészítése

  1. A meghámozott édesburgonyát nagyon vékonyra szeleteljük. 2-3 mm vastagságúra.
  2. A kiterített bacon csíkra rátesszük az édesburgonya darabokat úgy, hogy fedjék egymást.
  3. Ezután feltekerjük a szalonnacsíkot.
  4. Muffinformába állítjuk a rózsákat.
  5. 15 percig 180 fokon sütjük.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben