Különleges, speciális étrend, egyszemélyes tanfolyam

Időtakarékos, pénztárcabarát paleós recepteket próbálnál ki? Ugyanakkor számos zöldséget, gyümölcsöt vagy magokat, esetleg húst sem ehetsz orvosi utasításra? A speciális étrend megköveteli a testreszabott ételsort? Gyere el a Paleolcsó tankonyhájába és egyéni foglalkozás keretében tanulhatsz számos fortélyt, amellyel megkönnyítheted a hétköznapi főzést és a konyhapénzen is spórolhatsz.

Kinek való ez a tanfolyam?

Azoknak, akiknek egészségük érdekében kerülniük kell számos paleóban egyébként megengedett alapanyagot.
Azoknak akik szeretnék megtanulni, hogy egy nagyobb bevásárlással és egy kis logisztikával miként készíthetnek gyors, egyszerű, megfizethető és egészséges ételeket.
Azoknak, akik egyénileg tanulnának az egészségüket szolgáló recepteket.
öhetsz akkor is, ha kezdő vagy.

Mit tanulhatsz?

Csupa olyan ételt, amelyet megehetsz anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd vagy lelkiismeret-furdalásod lenne.

Előre egyeztetünk arról, hogy melyek a “tiltott gyümölcsök”, vagyis mely alapanyagokat nem használhatjuk az egészséged érdekében. Ez alapján készül el a rádszabott menü, amelyet megfőzük és megkóstolunk.

Mindezen túl megismerhetsz számos tippet, trükköt arra, hogy hol, miként vásárolj olcsóbban. Megtudhatod miként érdemes megtervezned a heti menüt, hogy hó végére is maradjon a kosztpénzedből.

Miért gyere el?
 • Mert egyénileg tanulhatod meg a paleo konyha alapvető fogásait. Mivel csak ketten leszünk, így minden kérdésedre tudok válaszolni, minden munkafolyamatot kipróbálhatsz és mindenben tudok segíteni.
 • Mert a csoportos tanfolyamokkal szemben, itt minden ételt te magad készítesz el, így minden fortélyt kipróbálhatsz, megtanulhatsz.
 • Változatos, gyors, finom és a hétköznapokon is elkészíthető recepteket próbálhatsz ki.
 • A kipróbált ételekkel akár egy egész heti menüsort is megfőzhetsz előre és bedobozolva magaddal is viheted a munkahelyedre.
 • Az sem baj, ha kezdő vagy, lesz időnk a tanulásra
Mit kapsz a paleo főzőtanfolyamon?
 • Részletes leírást az ételek elkészítéséről.
 • Üdvözlőkávét vagy gyümöcsteát, amikor megérkezel.
 • Ásványvizet, amikor megszomjazol.
 • A hétköznapokon is jól hasznosítható tudást.
 • Számtalan hasznos jótanácsot, információt.
 • Választ a paleóval, főzéssel, alapanyagokkal és beszerzéssel kapcsolatos kérdéseidre.
 • 30 napos konzultációs lehetőség (e-mailben)

Meddig tart egy tanfolyam?
  A Paleolcsó tanfolyamok időtartama három óra. Ez alatt készítjük el az ételeket, amelyeket természetesen meg is eszünk helyben.

 

Mi történik a tanfolyamon?
Miután megérkeztél és kaptál egy kávét vagy teát, megismerkedünk. Ezután kezdjük el a főzést, amelyhez minden alapanyag a rendelkezésedre áll majd, semmit sem kell hoznod a lelkesedéseden és kíváncsiságodon kívül.

 

 • Saját tűzhelyed lesz, ahol te főzöl majd.
 • Kapsz természetesen kötényt is, hogy megkíméljük a ruhádat.
 • Miután elkészítettük az ételeket, meg is esszük ott helyben.

Hol van a tanfolyam?
A Paleolcsó tankonyhájában, amelyet erre a célra alakítottunk ki.

Hogyan tudsz a tanfolyamon részt venni?
 1. Ki kell töltened az alábbi űrlapot. Ezután kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, amelyben olyan hasznos tudnivalók lesznek, hogy hová fizetheted be a tandíjat, vagy meddig érdemes befizetned, hogy biztosítsd a helyedet.
 2. Miután megérkezett a tandíj összege, kapsz egy újabb visszaigazoló e-mailt.
 3. Ezután már csak egy emlékeztető e-mailt kapsz, hogy mikor várunk a tanfolyamra.

Mibe kerül mindez?

A három órás, egyéni tanfolyam ára:

24 990 forint (azaz 24 990 forint + 0% áfa)

Időpontok és helyszín

A mellékelt naptárban látható szabad időpontokra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. A jelentkezéseket a befizetések sorrendjében dolgozzuk fel. Ha egy időpont időközben betelik, felvesszük veled a kapcsolatot egy másik lehetséges időpontot ajánlva, illetve ha visszamondja valaki a lefoglalt időpontját, akkor értesítünk a felszabadult helyről.

Tankonyhánk Budapesten a XI. kerületben található. Jó, ha tudod, hogy tankonyhánkban indukciós főzőlapokkal dolgozunk, amelyek a mágnesesség elvén működnek. Ezért befolyásolhatják a pészméker működését. Ha pészmékered van, kérlek, vedd figyelembe ezt és kérd ki kardiológusod véleményét mielőtt eljössz a tankonyhánkba!

Fontos tudni: a tanfolyam befizetett díját csak abban az esetben tudjuk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb 48 órával a tanfolyam kezdete előtt megtörténik!

Időpontok

Egyéni megbeszélés szerint

Időpont kéréséhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@paleolcso.hu e-mail címen.

A levélben kérlek írd meg, milyen jellegű alapanyagokkal dolgozhatunk, milyen összetevők azok, amelyeket kerülni kell az ételsor összeállításakor. Emellett add meg elérhetőségeid, hogy felvehessem veled a kapcsolatot a továbbiak megbeszéléséhez. Így egészen biztosan ki tudunk majd találni egy olyan időpontot, amelyik megfelelő neked, s egy testreszabott tanfolyamot is, amelyen csupa számodra ideális étel készül majd.

Pin It on Pinterest