Különleges, speciális étrend, egyszemélyes tanfolyam

Időtakarékos, pénztárcabarát paleós recepteket próbálnál ki? Ugyanakkor számos zöldséget, gyümölcsöt vagy magokat, esetleg húst sem ehetsz orvosi utasításra? A speciális étrend megköveteli a testreszabott ételsort? Gyere el a Paleolcsó tankonyhájába és egyéni foglalkozás keretében tanulhatsz számos fortélyt, amellyel megkönnyítheted a hétköznapi főzést és a konyhapénzen is spórolhatsz.

 

Kinek való ez a tanfolyam?

 • Azoknak, akiknek egészségük érdekében kerülniük kell számos paleóban egyébként megengedett alapanyagot.
 • Azoknak akik szeretnék megtanulni, hogy egy nagyobb bevásárlással és egy kis logisztikával miként készíthetnek gyors, egyszerű, megfizethető és egészséges ételeket.
 • Azoknak, akik egyénileg tanulnának az egészségüket szolgáló recepteket.
 • Jöhetsz akkor is, ha kezdő vagy.

 

Mit tanulhatsz?

Csupa olyan ételt, amelyet megehetsz anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd vagy lelkiismeret-furdalásod lenne.

Előre egyeztetünk arról, hogy melyek a “tiltott gyümölcsök”, vagyis mely alapanyagokat nem használhatjuk az egészséged érdekében. Ez alapján készül el a rádszabott menü, amelyet megfőzzük és megkóstolunk.

Mindezen túl megismerhetsz számos tippet, trükköt arra, hogy hol, miként vásárolj olcsóbban. Megtudhatod miként érdemes megtervezned a heti menüt, hogy hó végére is maradjon a kosztpénzedből.

 • Mert egyénileg tanulhatod meg a paleo konyha alapvető fogásait. Mivel csak ketten leszünk, így minden kérdésedre tudok válaszolni, minden munkafolyamatot kipróbálhatsz és mindenben tudok segíteni.
 • Mert a csoportos tanfolyamokkal szemben, itt minden ételt te magad készítesz el, így minden fortélyt kipróbálhatsz, megtanulhatsz.
 • Változatos, gyors, finom és a hétköznapokon is elkészíthető recepteket próbálhatsz ki.
 • A kipróbált ételekkel akár egy egész heti menüsort is megfőzhetsz előre és bedobozolva magaddal is viheted a munkahelyedre.
 • Az sem baj, ha kezdő vagy, lesz időnk a tanulásra

Mit kapsz a paleo főzőtanfolyamon?

 • Részletes leírást az ételek elkészítéséről.
 • Üdvözlőkávét vagy gyümöcsteát, amikor megérkezel.
 • Ásványvizet, amikor megszomjazol.
 • A hétköznapokon is jól hasznosítható tudást.
 • Számtalan hasznos jótanácsot, információt.
 • Választ a paleóval, főzéssel, alapanyagokkal és beszerzéssel kapcsolatos kérdéseidre.
 • 30 napos konzultációs lehetőség (e-mailben)

 

Meddig tart egy tanfolyam?

A Paleolcsó tanfolyamok időtartama három óra. Ez alatt készítjük el az ételeket, amelyeket természetesen meg is eszünk helyben.

 

Mi történik a tanfolyamon?

Miután megérkeztél és kaptál egy kávét vagy teát, megismerkedünk. Ezután kezdjük el a főzést, amelyhez minden alapanyag a rendelkezésedre áll majd, semmit sem kell hoznod a lelkesedéseden és kíváncsiságodon kívül.

 • Saját tűzhelyed lesz, ahol te főzöl majd.
 • Kapsz természetesen kötényt is, hogy megkíméljük a ruhádat.
 • Miután elkészítettük az ételeket, meg is esszük ott helyben.

 

Hol van a tanfolyam?

A Paleolcsó tankonyhájában, amelyet erre a célra alakítottunk ki.

 

Hogyan tudsz a tanfolyamon részt venni?

 1. Ki kell töltened az alábbi űrlapot. Ezután kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, amelyben olyan hasznos tudnivalók lesznek, hogy hová fizetheted be a tandíjat, vagy meddig érdemes befizetned, hogy biztosítsd a helyedet.
 2. Miután megérkezett a tandíj összege, kapsz egy újabb visszaigazoló e-mailt.
 3. Ezután már csak egy emlékeztető e-mailt kapsz, hogy mikor várunk a tanfolyamra.

Mibe kerül mindez?

A három órás, egyéni tanfolyam ára:

24 990 forint (azaz 24 990 forint + 0% áfa)

Időpontok és helyszín

A mellékelt naptárban látható szabad időpontokra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tudsz. A jelentkezéseket a befizetések sorrendjében dolgozzuk fel. Ha egy időpont időközben betelik, felvesszük veled a kapcsolatot egy másik lehetséges időpontot ajánlva, illetve ha visszamondja valaki a lefoglalt időpontját, akkor értesítünk a felszabadult helyről.

Tankonyhánk Budapesten a XI. kerületben található. Jó, ha tudod, hogy tankonyhánkban indukciós főzőlapokkal dolgozunk, amelyek a mágnesesség elvén működnek. Ezért befolyásolhatják a pészméker működését. Ha pészmékered van, kérlek, vedd figyelembe ezt és kérd ki kardiológusod véleményét mielőtt eljössz a tankonyhánkba!

Fontos tudni: a tanfolyam befizetett díját csak abban az esetben tudjuk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb 48 órával a tanfolyam kezdete előtt megtörténik!

Időpontok

Egyéni megbeszélés szerint

Időpont kéréséhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@paleolcso.hu e-mail címen.

A levélben kérlek írd meg, milyen jellegű alapanyagokkal dolgozhatunk, milyen összetevők azok, amelyeket kerülni kell az ételsor összeállításakor. Emellett add meg elérhetőségeid, hogy felvehessem veled a kapcsolatot a továbbiak megbeszéléséhez. Így egészen biztosan ki tudunk majd találni egy olyan időpontot, amelyik megfelelő neked, s egy testreszabott tanfolyamot is, amelyen csupa számodra ideális étel készül majd.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben