Különleges, speciális étrend, tanácsadás

Időtakarékos, pénztárcabarát paleós recepteket próbálnál ki? Ugyanakkor számos zöldséget, gyümölcsöt vagy magokat, esetleg húst sem ehetsz orvosi utasításra? A speciális étrend megköveteli a testreszabott ételsort? Gyere el a Paleolcsó tanácsadására, ahol egyénileg átbeszélünk számos fortélyt, amellyel megkönnyítheted a hétköznapi főzést és a konyhapénzen is spórolhatsz. Itt nem egy általános, bárki által használható, előre megtervezett étrend elkészítését mutatjuk meg. Ez nem olyan lesz, mint egy szimpla főzőtanfolyam! Itt teljesen személyre szabott, gyakorlatias tanácsokkal szolgálunk neked: minden étel, recept, menü teljesen a Te igényeidhez, szükségleteidhez lesz igazítva. Együtt alakítjuk ki a számodra megfelelő étrendet.

 

Kinek előnyös az egyéni tanácsadás?

  • Annak, akinek egészsége érdekében kerülnie kell számos, a paleóban egyébként megengedett alapanyagot.
  • Annak aki szeretné megtanulni, hogy egy nagyobb bevásárlással és egy kis logisztikával miként készíthet gyors, egyszerű, megfizethető és egészséges ételeket.
  • Annak, aki szeretne megismerni az egészségét szolgáló recepteket.
  • Kezdő és haladó paleósoknak egyaránt, ha szükségük van egyénre szabott étkezési tervekre, receptekre

 

Miről beszélünk majd?

Csupa olyan ételről, amelyeket megehetsz anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnöd vagy lelkiismeret-furdalásod lenne.

Előre egyeztetünk arról, hogy melyek a “tiltott gyümölcsök”, vagyis mely alapanyagokat nem használhatjuk az egészséged érdekében. Ez alapján készül el a rád szabott, egyéni menü, amelyet közösen megfőzünk és megkóstolunk.

Mindezen túl megismerhetsz számos tippet, trükköt, hogy hol, miként vásárolj olcsóbban. Megtudhatod miként érdemes megtervezned a heti menüt, hogy hó végére is maradjon a kosztpénzedből.

  • Minden kérdésedre tudok válaszolni, minden munkafolyamatot kipróbálhatsz, tudok segíteni.
  • Itt minden ételt te magad készítesz el, így minden fortélyt kipróbálhatsz, megismerhetsz. Egyénre szabott tanácsadást kapsz, nem tanfolyamot.
  • Változatos, gyors, finom és a hétköznapokon is elkészíthető recepteket próbálhatsz ki.

Hogyan jelentkezhetsz a tanácsadásra?

  1. Ki kell töltened az alábbi űrlapot. Ezután kapsz majd egy visszaigazoló e-mailt, amelyben olyan hasznos tudnivalók lesznek, hogy hová és meddig fizetheted be a díjat.
  2. Miután megérkezett az összeg, kapsz egy újabb visszaigazoló e-mailt.
  3. Ezután már csak egy emlékeztető e-mailt kapsz, hogy mikor várunk a tanfolyamra.

Mibe kerül mindez?

Az egyéni tanácsadás díja:

44 990 forint (azaz 44 990 forint + 0% áfa)

Időpontok és helyszín

A tanácsadás Budapesten a XI. kerületben (Gazdagréten) történik. Jó, ha tudod, hogy a tanácsadás alatt indukciós főzőlapokkal dolgozunk, amelyek a mágnesesség elvén működnek. Ezért befolyásolhatják a pészméker működését. Ha pészmékered van, kérlek, vedd figyelembe ezt és kérd ki kardiológusod véleményét mielőtt eljössz a tanácsadásra!

Fontos tudni: a tanácsadás befizetett díját csak abban az esetben tudjuk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb 48 órával a tanácsadás kezdete előtt megtörténik!

Időpontok

Egyéni megbeszélés szerint

Időpont kéréséhez kérlek vedd fel velem a kapcsolatot az info@paleolcso.hu e-mail címen.

A levélben kérlek írd meg, milyen jellegű alapanyagokkal dolgozhatunk, milyen összetevők azok, amelyeket kerülni kell az ételsor összeállításakor. Emellett add meg elérhetőségeid, hogy felvehessem veled a kapcsolatot a továbbiak megbeszéléséhez. Így egészen biztosan ki tudunk majd találni egy olyan időpontot, amelyik megfelelő neked, s egy testreszabott étrendet is, csupa számodra ideális étellel.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben