Paleo sonkás tojás

A családban csak Kosárka néven híresült el az a paleo sonkás tojás, amelyik muffinformában készül. Szeretem, mert minimális munka van vele, mégis laktató és nagyon finom. Mindezeken túl romantikus emlékeim is fűződnek hozzá, mert a Férjek Ferrarija szerelmünk hajnalán ezt tanulta meg elkészíteni elsőként, mint paleo ételt.

Tipp

Ha lágyabban szereted a tojást, akkor hamarabb is kiveheted a sütőből. Tálalhatod salátával, házi ketchuppal vagy akár sült édesburgonyával. Ez utóbbi még egy eédnek is megfelel.

  • Nehézségi szint 25%
  • Paleo szint 100%

Hozzávalók

1 darabhoz: 1 db szeletelt bacon, 1 tojás, csipet só, csipet szárított zöldségkeverék.

Elkészítése

1. A baconcsíkot kettévágjuk.

2. Kereszt alakban elhelyezzük a muffinforma alján.

3. Beleütjük a tojást.

4. Sózzuk, fűszerezzük.

5. 190-200 fokon addig sütjük, amíg megszilárdul.

 

Regisztráció az ingyenes letöltésekre és hírlevélre!

Ha regisztrálsz, folyamatosan értesülsz a legújabb letöltési lehetőségekről. Összeállítottam például egy olyan receptgyűjteményt, amelyben maradékokból készült receptek vannak. Így nem kell többé azon törnöd a fejed, hogy például a vasárnapi sülthús maradékkal mi legyen. Több, mint félszáz receptet ajándékozok neked, számos egyéb konyhai gyakorlati trükkel, tapasztalattal, fortéllyal együtt. Mindössze pár kattintás, és teljesen ingyenes. 

Köszönjük a feliratkozást! A megadott címre kapsz egy megerősítő e-mailt, melyben rá kell kattintanod a feliratkozást jóváhagyó linkre. Ezután e-mailben megkapod a könyv letöltési linkjét.

Pin It on Pinterest