Paleo paradicsomsaláta

Idén minden idők egyik legjobb paradicsomtermése volt. Csak úgy ontották a kisebb-nagyobb növények a terméseiket. Nálunk a sárga a kedvenc, mert kevésbé savas és különlegesebb az ízük. Mivel a bőség zavarával küzdünk, így minden formában esszük a paradicsomot azon túl, hogy bőven lesz belőle lé is a kamrapolcon télre. A másik legjobb módja a paradicsom evésének a paradicsomsaláta. Sültekhez, rántottákhoz kiváló köret.

  • Nehézségi szint 20% 20%
  • Paleo szint 100% 100%

Hozzávalók

bármilyen paradicsom (az a jó, ha vegyes), bors, olívaolaj, bazsalikom.

Elkészítése

  1. Kis kockákra vágjuk a paradicsomot.
  2. Tálba tesszük.
  3. Felaprítjuk a bazsalikomot.
  4. Rászórjuk a paradicsomra.
  5. Borsozzuk.
  6. Meglocsoljuk olívaolajjal.
  7. Összekeverjük és akár azonnal tálalható.

Pin It on Pinterest