Paleo édesburgonyás rántotta

Lassan érkezik az édesburgonya szezon. Készüljünk rá ezzel az egyszerá, ám annál finomabb paleo édesburgonyás rántotta receptjével. 

  • Nehézségi szint 45% 45%
  • Paleo szint 100% 100%

Hozzávalók

2 személyre: 7 tojás, só, só nélküli ételízesítő, 2 kisebb édesburgonya, 3-4 evőkanál kókuszzsír

Elkészítése

  1. Az édesburgonyát kis hasábokra szeleteljük. 
  2. A felforrsított kókuszzsírban addig sütjük, amíg megpirul. 
  3. Felverjük a tojásokat és ízesítjük. 
  4. Ha szükséges és sok a kókuszzsír, akkor leöntünk belőle.
  5. Ráöntjük a felvert tojásokat az édesburgonyára.
  6. addig sütjük, amíg a réntotta megsül. 

Pin It on Pinterest