Hagymás ragu

Elkészíthető bármilyen húsból vagy akár májból is. De az is remek megoldás, ha a húslevesből megmaradt főtt húst hasznosítod ezen a módon. Köret lehet hozzá édesburgonya, céklasaláta, uborkasaláta, karfiolrizs, sütőtökpüré, saláta vagy sült zöldségek.

Tipp

Ha nem szereted nagyon a fokhagymát, vagy randid lesz, akkor kevesebbet is tehetsz bele.

  • Nehézségi szint 50% 50%
  • Paleo szint 100% 100%

Hozzávalók

fél kg sertéscomb, négy nagy fej vöröshagyma, öt gerezd fokhagyma, majoranna, kakukkfű, só, bors, petrezselyem, két teáskanál pirospaprika, négy evőkanál zsír, fél dl víz.

Elkészítése

  1. A zsíron pirítsuk meg a vékony csíkokra vágott húst.
  2. Szedjük ki a zsírból és tegyük félre.
  3. Dobjuk a maradék zsírra a felszeletelt hagymát majd fokhagymát.
  4. Sózzuk, borsozzuk és öntsük fel a vízzel.
  5. Tegyük vissza a húst és dobjuk rá a többi fűszert.
  6. Forgassuk át.

Pin It on Pinterest