Fokhagymás sült pulykacomb

Az egyik kedvenc családi ételünk ez. Gyorsan kész van, kevés munkával készül és nem utolsó sorban még pénztárcabarát is. Bármelyik ünnepi asztalon megállja a helyét. Kétféle köret illik hozzá a legjobban. A párolt lilakáposzta, és a sütőtök püré. Akár külön-külön, de egyszerre is lehet. Úgy még ízletesebb fogás lesz belőle.

  • Nehézségi szint 55%
  • Paleo szint 100%

Hozzávalók

pulykacomb felső, 1 fej fokhagyma, só, bors, rozmaring, kakukkfű, majoranna.

Elkészítése

  1. A megmosott húsba beletüzdeljük a gerezdekre bontott, megtisztított fokhagymát.
  2. Fűszerezzük.
  3. Tepsibe tesszük, vizet öntünk alá. (Lehet narancslevet is.)
  4. 200-220 fokon legalább egy órán át sütjük.

Regisztráció az ingyenes letöltésekre és hírlevélre!

Ha regisztrálsz, folyamatosan értesülsz a legújabb letöltési lehetőségekről. Összeállítottam például egy olyan receptgyűjteményt, amelyben maradékokból készült receptek vannak. Így nem kell többé azon törnöd a fejed, hogy például a vasárnapi sülthús maradékkal mi legyen. Több, mint félszáz receptet ajándékozok neked, számos egyéb konyhai gyakorlati trükkel, tapasztalattal, fortéllyal együtt. Mindössze pár kattintás, és teljesen ingyenes. 

Köszönjük a feliratkozást! A megadott címre kapsz egy megerősítő e-mailt, melyben rá kell kattintanod a feliratkozást jóváhagyó linkre. Ezután e-mailben megkapod a könyv letöltési linkjét.

Pin It on Pinterest