Alma paleo pongyolában

A bundás alma régi találmány. Anyukám kitalálta a paleo változatát is. A férjem kapta születésnapjára, aki igen nagy almarajongó hírében áll. Tortaként szolgálta fel, vagyis úgy halmozta egymásra, mintha torta lenne. Egy gyertyát is tett rá, szóval tökéletes volt az illúzió. Csak ajánlani tudom nektek is.

  • Nehézségi szint 20% 20%
  • Paleo szint 100% 100%

Hozzávalók

alma, zabliszt, víz, kókuszzsír, fahéj

Elkészítése

  1. Az almákat félcentis karikára vágjuk, a magházát kivesszük, de nem kell feltétlenül meghámozni.
  2. A vízből és zablisztből palacsintatésztát készítünk. (Folyós legyen.)
  3. Az almákat belemártjuk a tésztába és forró kókuszzsírban kisütjük.
  4. Fahéjjal megszórjuk.

Pin It on Pinterest