Mindenmentes és paleo e-bookok

Paleo alapok kezdőknek e-book

Kezdőként rengeteg kérdésed van és folyamatosan azon tipródsz, hogy miként lehet megoldani a hétköznapokban a paleo étrendet? Ebben segít neked ez a könyv, amelyet útmutatónak szántam ahhoz, hogy zökkenőmentesen kialakíthasd a paleo életmódodat. Könnyedén le tudd selejtezni a hagyományos éléstáradat és kialakíthasd a paleo étrendedet. Ahhoz is kapsz ötleteket, hogy hol és mit érdemes vásárolnod, mit tégy családi ünnepek idején, mit tehetsz, ha nincs időd főzni vagy házon kívüli programod van.
Azokat a paleo alapanyagokat is megismerheted, amelyekkel érdemes kezdetben megismerkedned. Ez a könyv, inkább kalauz, mint szakácskönyv. Olyan magyaros ételek receptjeit megleled benne, amelyeket minimális változtatással, például egy alapanyag kihagyásával vagy lecserélésével paleóvá tehetsz.

Mit kapsz a könyv megvásárlásával?

  • Gyakorlati tanácsokat, tippeket a paleo életmód elkezdéséhez
  • Vásárlási tanácsokat
  • Alapanyag-kalauzt
  • 44 magyaros étel paleo változatnak receptjeit
  • Külön letölthető 4 hetes menütervet

Mindenmentes tartósítás

befőzés, aszalás, fagyasztás, savanyítás

Amikor befőzésről esik szó, akkor mindenképpen szükséges kelléknek gondoljuk a különböző boltban kapható tartósítószereket és rengeteg cukrot. Ám az a jó hírem van, hogy mindezek nélkül is készülhetnek hosszan eltartható, finom befőttek, szószok, lekvárok és savanyúságok. Csupán dédanyáink és nagymamáink fortélyait kell bevetnünk. Igaz, a cukrot is ki kell hagynunk, de hidd el, az édesítést is meg lehet oldani.

Mi több a tartósításnak két másik módja is létezik: az aszalás és a fagyasztás. Ez utóbbi kettő az egyik legegészségesebb megoldás, mert a tartósított élelmiszerekben megmarad a legtöbb értékes tápanyag.

Megmutatom az összes régi, jól bevált tartósítási praktikát, amellyel tartósítószerek és cukor nélkül tehetsz el télre finomságokat. Ezzel nem csupán a saját egészségedet őrizheted meg, de akár különleges gasztoajándékot is adhatsz szeretteidnek.

Akkor is érdemes ezeket a módszereket kipróbálnod, ha épp nem paleo étrendet követsz, mert az egészséged biztosan hálás lesz érte.

Az e-bookok árai

Mindenmentes tartósítás: 2490 forint

Paleo alapok kezdőknek e-book: 2490 forint

Formátum: digitális, epub formátumú e-book

Az e-bookot, amelyben a hasznos tudnivalók mellett 44 magyaros étel paleo változatának részletes receptjét is megtalálod, jelenleg itt rendelheted meg az oldalon. A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat (bankszámla száma stb.).

Amint megérkezett az utalásod, máris küldjük a névre szóló adatlappal ellátott e-bookot, epub formátumban.

Az epub formátumú e-book olvasásához ezen az oldalon találsz ingyenes programokat, amelyekkel akár a számítógépen, akár a tableten, okostelefonon elolvashatod a könyvet.