Paleo alapok kezdőknek e-book

Kezdőként rengeteg kérdésed van és folyamatosan azon tipródsz, hogy miként lehet megoldani a hétköznapokban a paleo étrendet? Az a jó hírem van, hogy némi szervezéssel nem olyan őrülten bonyolult feladat. Ebben segít neked ez a könyv. Útmutatónak szántam ahhoz, hogy zökkenőmentesen kialakíthasd a paleo életmódodat. Könnyedén le tudd selejtezni a hagyományos éléstáradat és kialakíthasd a paleo étrendedet. Ahhoz is kapsz ötleteket, hogy hol és mit érdemes vásárolnod, mit tégy családi ünnepek idején, mit tehetsz, ha nincs időd főzni vagy házon kívüli programod van.
Azokat a paleo alapanyagokat is megismerheted, amelyekkel érdemes kezdetben megismerkedned. Ez a könyv, inkább kalauz, mint szakácskönyv. De vannak benne receptek is! Olyan magyaros ételek receptjeit leled benne, amelyeket minimális változtatással, például egy alapanyag kihagyásával vagy lecserélésével paleóvá tehetsz.

Mit kapsz a könyv megvásárlásával?

  • Gyakorlati tanácsokat, tippeket a paleo életmód elkezdéséhez
  • Vásárlási tanácsokat
  • Alapanyag-kalauzt
  • 44 magyaros étel paleo változatnak receptjeit
  • Külön letölthető 4 hetes menütervet

Paleolcsó alapok kezdőknek

digitális, e-book

Az e-book ára:

2490 forint

Az e-bookot, amelyben a hasznos tudnivalók mellett 44 magyaros étel paleo változatának részletes receptjét is megtalálod, jelenleg itt rendelheted meg az oldalon. A megrendeléshez töltsd ki az alábbi űrlapot, mi pedig elküldjük a fizetéshez szükséges adatokat (bankszámla száma stb.).

Amint megérkezett az utalásod, máris küldjük a névre szóló adatlappal ellátott e-bookot, epub formátumban.

Az epub formátumú e-book olvasásához ezen az oldalon találsz ingyenes programokat, amelyekkel akár a számítógépen, akár a tableten, okostelefonon elolvashatod a könyvet.

Megrendelés

Paleo alapok kezdők e-book megrendelése
Ez a név kerül azonosítóként e-book belső oldalára.
Erre a címre küldjük az utalás beérkeztével az e-bookot is!
Adatvédelmi nyilatkozat *
Adatkezelési irányelveinket erre a linkre kattintva olvashatja el: Adatkezelési irányelvek
reCAPTCHA