Paleo alapok kezdőknek

Gyakorlati tanácsok, tippek a paleo életmód elkezdéséhez. Vásárlási tanácsok, alapanyag-kalauz, 44 magyaros étel paleo változatnak receptje. +külön letölthető 4 hetes menüterv

A könyv epub formátumban van

Olvasható Windows, macOS, Linux, iOS, Android rendszerű eszközökön, a megfelelő epub olvasó program segítségével.

Az e-könyvről

  • Gyakorlati tanácsok, tippek a paleo életmód elkezdéséhez

  • Vásárlási tanácsok

  • Alapanyag-kalauz

  • 44 magyaros étel paleo változatnak receptjei

  • Külön letölthető 4 hetes menüterv

Kezdőként rengeteg kérdésed van és folyamatosan azon tipródsz, hogy miként lehet megoldani a hétköznapokban a paleo étrendet? Ebben segít neked ez a könyv, amelyet útmutatónak szántam ahhoz, hogy zökkenőmentesen kialakíthasd a paleo életmódodat. Könnyedén le tudd selejtezni a hagyományos éléstáradat és kialakíthasd a paleo étrendedet. Ahhoz is kapsz ötleteket, hogy hol és mit érdemes vásárolnod, mit tégy családi ünnepek idején, mit tehetsz, ha nincs időd főzni vagy házon kívüli programod van.
Azokat a paleo alapanyagokat is megismerheted, amelyekkel érdemes kezdetben megismerkedned. Ez a könyv, inkább kalauz, mint szakácskönyv. Olyan magyaros ételek receptjeit megleled benne, amelyeket minimális változtatással, például egy alapanyag kihagyásával vagy lecserélésével paleóvá tehetsz.

A szerzőről

Még akkor váltottam a paleo étrendre, amikor a szójatejen kívül semmiféle növényi tej nem létezett. Az édesburgonya is még egzotikus alapanyagnak számított és nem is lehetett kapni. Azóta sokat bővült az alapanyagok kínálata. Kipróbáltam sok mindent.

Mára kialakult mit, miért és hogyan eszem, eszünk. Ezeket a tapasztalataimat és a jól bevált receptjeimet osztom meg veletek, folyamatosan kutatva az újabbakat.

N. Kovács Barbara