Ajándékutavány vásárlása

A paleolcso.hu főzőtanfolyamait ajándékba is adhatod. Ehhez nem kell mást tenni, mint az időpont lefoglalása után az “Ajándékozz tanfolyamot” résznél bejelölni a négyzetet. Ezután ki kell tölteni az ajándékozott nevét.

A névre szóló ajándékutalványt a tanfolyam vételárának kiegyenlítése után e-mailben küldjük. Az ajándékutalvány nyomtatható, így borítékban is átadható.

Az ajándékutalvány beváltása

A megajándékozott számára biztosított a hely a kiválasztott tanfolyamon.

Tanfolyam időpontjának megváltoztatása

Amennyiben a megajándékozott nem tud a lefoglalt időpontban részt venni a tanfolyamon, úgy – korlátozott mértékben, előzetes egyeztetés után – lehetősége van másik meghirdetett időpontban is megjelenni a tanfolyamon. A lefoglalt tanfolyam időpontjának megváltoztatását e-mailben (info@paleolcso.hu) kérheti a megajándékozott. Más időpontban a tanfolyamon helyet biztosítani csak úgy tudunk, ha van üres hely még a tanfolyamon.

Ajándékutalvány a speciális egyszemélyes tanfolyamunkra

  • A Különleges, speciális étrend egyszemélyes tanfolyamunkra is vásárolhatsz ajándékutalványt.
  • E-mailben tudsz ajándékutalványt vásárolni. Küldj e-mailt az info@paleolcso.hu e-mail címre és add meg benne az ajándékozott nevét.
  • Válaszlevélben elküldjük a fizetési tudnivalókat. A fizetés után elküldjük a névre szóló ajándékutalványt, amelyet akár ki is nyomtathatsz.
  • A megajándékozott szintén e-mailben (info@paleolcso.hu) veheti fel velünk a kapcsolatot időpont- és étkezési igény egyeztetésére.

Tudvivalók az ajándékutalvány felhasználásáról a kedvezményezett részére

Kedves Paleós pajtásom!

Gratulálok az ajándékutalványhoz! Remélem nagy volt a meglepetés és az öröm, amikor megkaptad. Meglátod, a tanfolyam is jó hangulatban telik majd. Én már nagyon várom, hogy találkozzunk és együtt főzzünk!

Tulajdonképpen nincs sok tennivalód, csak megjelenni az adott napon és időpontban a Paleolcsó tankonyhájában. Ehhez minden fontos tudnivalót megküldtem abban az e-mailben, amelynek csatolmányaként a nevedre szóló, PDF formátumú, nyomtatható ajándékutalvány érkezett. A tanfolyamra való jogosultságodat ezzel az ajándékutalvánnyal tudod igazolni. Hozhatod kinyomtatva vagy akár az okostelefonodon, PDF formátumban. Ez rád van bízva.

Tudnod kell, hogy az ajándékutalványon szereplő név-kód párosítást regisztráltuk, így csak akkor tudsz részt venni a tanfolyamon, ha az utalványon szereplő adatok egyeznek a regisztrált adatokkal.

Kérlek, hogy amennyiben az ajándékutalványon szereplő dátum és időpont valamiért nem felel meg neked, legkésőbb az adott tanfolyam időpontja előtt minimum egy héttel jelezd az info@paleolcso.hu e-mail címen, hogy mely másik időpontban tartandó tanfolyamra jönnél inkább (az aktuális tanfolyami időpontokat erre a linkre kattintva találod meg).

Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható. Kizárólag egy másik tanfolyamra cserélheted el.

Várlak a tanfolyamon, az ajándékutalványon megadott időpontban!

Kovács Barbara, a paleolcso.hu szerkesztője és tanfolyamvezetője

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben