Heti top – Pikniktől a grillezésig

A nyaralás és strandolás mellett a szabadtéri sütés-főzés valamint a kinti étkezés is a nyár elengedhetetlen “kelléke”. Ezért is írtam nektek ezen a héten ezekről az igazán kellemes mulatságokról. Ezekkel remekül el lehet szórakozni még akkor is, ha már voltál vagy épp most mész majd nyaralni, esetleg, ha idén ez mégsem jönne össze. Minden a nyár, a pihenés és a nyaralás körül forgott. 

Együnk a szabadban!

Mennyivel jobban esik bármilyen étel, ha azt a szabadban ehetjük meg! Lehet az akár a mini erkély vagy épp egy tágas kert árnyékos helye, mindenképp kellemes ott az étkezés. Ezt tovább fokozhatjuk, ha egy kirándulással is össze kötjük, vagyis piknikezünk

Ahogy máskor se, ezen alkalomból sem kell bonyolult ételkölteményekkel órákat tölteni a konyhában. Ehhez találsz a legutóbbi bejegyzésben praktikus megoldásokat. 

Tűzre vele!

Ahhoz sem kell nagyobb kerttel rendelkezned, ha grillezni szeretnél a szabadban. Egy mini erkély is alkalmas arra, hogy egy elektromos asztali grillen lakomát készíts. Például a nálunk most nagy kedvenc paleo grillkolbászt is megsütheted. 

Gyors falatok nyaralásra vagy akár hétköznapokra

Mindi olyan apartmant választok a nyaraláshoz, amelyhez van egy kis konyha. Mindezt praktikussági okokból. Sokan vannak így vele mások is. Meg olyanok is, akik nem akarnak sokat a konyhában raboskodni a hétköznapokon sem. Nekik szól az egyik legutóbbi bejegyzés, amelyben gyors és nyári ételeket gyűjtöttem össze.