Heti top: sok jó recept és tipp kezdőknek

Kezdőként nem könnyű elindulni egy új étrend szabályai mellett. Igaz ez a paleóra is, ahol egyébként is sok-sok félinformáció üti fel a fejét nap, mint nap. Éppen ezért készítettem a kezdőknek egy gyors összefoglalót olyan receptekből, amelyeket gyorsan, egyszerűen elkészíthetnek. Persze haladók vagy időhiányban szenvedők is alkalmazhatják. 

A paleo kenyérlángos igazán remek alternatívája a pizzának. Ha küzdesz a paradicsom utóhatásaival, vagy éppen csak nem szereted, akkor ez lesz a te recepted. Ráadásul pillanatok alatt össze lehet dobni és meglehetősen laktató étel. A konyhapénz miatt sem kell aggódnod, mert tényleg nem kerül sokba az előállítása. 

Bár közeleg a tavasz, de a koronavírus miatt kialakult helyzet nem sok örömet okoz. De azért tehetünk a rossz kedv ellen, például egy kis sütivel. Mondjuk olyanokkal, amelyek gyorsan elkészíthetők és mégis isteni ízük van. Készült ezekből a bűntudat-mentes desszertekből egy összeállítás. Nem csak hétköznapokon, hanem hétvégéken is ajánlott az elkészítésük.