Heti top: A fánk jegyében

Mivel javában tart még a farsangi időszak, így ezen a héten két fánkot is sütöttem, persze kétféle módon. Az egyik irodalmi ihletésű volt, ugyanis Arany János Marcza-fánkja adta hozzá az ötletet. Így készült el a paleo Marcza-fánk. Mivel szerettem volna bő olajban való sütés nélküli változatot is és kis is akartam próbálni az elektromos fánksütőmet, így létrejött az egyszerű paleo farsangi fánk

Ezen a héten is boncolgattunk érdekes és aktuális kérdéseket a paleo étrendről. Kiveséztük, hogy mi mindent érdemes otthon tartanod azért, hogy ne kelljen naponta a boltba rohangálni, amely mostanság nem annyira jó mulatság. Egy lendülettel a kezdő paleósok is kaptak némi segítséget ahhoz, hogy miként alakítsák ki kamrájuk tartalmát.

A home office kora még nem járt le és még csak a remény él, hogy hamarosan kinyitják a karanténunk kapuját. Ám addig is dolgozni kell és az otthoni munkában is megkívánhatunk némi édességet. Azért, hogy ne zökkenj ki a hétköznapi lendületből, készítettem egy összefoglalót a leggyorsabb édességek receptjeiből.