Homegrounds képe a Pixabay -en

Gyors paleo sütemények home office idejére

Kinek jó, kinek rossz élmény a home office intézménye. Egy biztos, otthon a konyha is a közelben van, így sokkal jobban ki lehet használni, mint akkor, amikor nem otthon dolgozunk. Persze a dolgos hétköznapokon inkább a gyors és lehetőleg minimális munkával járó ételek az előnyösek, mert hiába van a közelben a konyha, azért dolgozni mégis csak kell. Ahhoz pedig jól jön egy kis nasi, szigorúan gyors paleo sütemények formájában. Mutatok is gyorsan hármat. 

Paleo kókuszos csoki

Ebből a desszertből nem tudok eleget készíteni. Annyira szeretem, hogy legszívesebben egy ültő helyemben befalnám az egészet. Ehelyett persze dobozban tárolom a hűtőben és önmérsékletet tanúsítok. 

paleo kókuszos csoki elkészítése legfeljebb kétszer negyed óra és akár egész hétre elkészíthető így a nasi. 

Paleo linzerkarika 

Ez is a gyors paleo sütemények kategóriájába tartozik annál az oknál fogva, hogy akkor finom, minél többet áll a dobozban. A paleo linzerkarika is elkészíthető egész hétre előre és csak arra kell ügyelni, hogy a sütis doboz tartalma ne fogyjon el túl gyorsan, mert bizony nagyon finom. 

Egyébként ezzel sincs sok munka és a sütés alatt visszatérhetsz dolgozni is. 

Paleo tejbegríz

Tényleg tíz perc alatt össze lehet dobni és teljesen a hagyományos tejbegríz illúzióját adja. Ráadásul a paleo tejbegríz ennél sokoldalúbb, ugyanis az alapot többféleképpen ízesítheted. Kakaóval és édesítővel vagy bármilyen cukormentes lekvárral. Minkét módon nagyon finom. 

Tényleg te melyik tábor híve vagy, ha tejbegrízről van szó? Összekevered vagy nem?