Gesztenye zselé

Kell a kényeztetés, pláne ezekben a napokban. Az se baj, ha nem túl bonyolult, gyorsan elkészíthető és még jót is tesz az egészségünknek. A gesztenye zselé éppen ilyen. A zselatin ugyanis kiváló a bőrödnek, körmeidnek és nem utolsó sorban az ízületeidnek. Nem kell hozzá sok alapanyag és sütni sem kell. Simán összedobod tíz perc alatt és már indulhat is a home office. Ebédre kész is a desszert. 

Hozzávalók:

1 csomag natúr gesztenyepüré,

1 csomag (6lap) zselatin,

4 evőkanál agavé szirup, 

3 evőkanál cukormentes ribizli zselé,

4 evőkanál cukormentes vörösáfonya lekvár.

A gesztenye zselé elkészítése:

A gesztenyepürét villával össze törjük. 

Bele keverjük az agavé szirupot.

A zselatinokat beáztatjuk vízbe.

A lekvárokat megmelegítjük. Ne legyen forró, csak meleg. 

Amikor megpuhultak a zselatin lapok, akkor keverjük bele a meleg lekvárba.

Keverjük össze a lekvárt a gesztenye masszával és keverjük el alaposan. 

Kanalazzuk szilikonos formába és tegyük hűtőbe.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben