Gesztenye zselé
Kell a kényeztetés, pláne ezekben a napokban. Az se baj, ha nem túl bonyolult, gyorsan elkészíthető és még jót is tesz az egészségünknek. A gesztenye zselé éppen ilyen. A zselatin ugyanis kiváló a bőrödnek, körmeidnek és nem utolsó sorban az ízületeidnek. Nem kell hozzá sok alapanyag és sütni sem kell. Simán összedobod tíz perc alatt és már indulhat is a home office. Ebédre kész is a desszert.

Hozzávalók:
1 csomag natúr gesztenyepüré,
1 csomag (6lap) zselatin,
4 evőkanál agavé szirup,
3 evőkanál cukormentes ribizli zselé,
4 evőkanál cukormentes vörösáfonya lekvár.
A gesztenye zselé elkészítése:
A gesztenyepürét villával össze törjük.
Bele keverjük az agavé szirupot.
A zselatinokat beáztatjuk vízbe.
A lekvárokat megmelegítjük. Ne legyen forró, csak meleg.
Amikor megpuhultak a zselatin lapok, akkor keverjük bele a meleg lekvárba.
Keverjük össze a lekvárt a gesztenye masszával és keverjük el alaposan.
Kanalazzuk szilikonos formába és tegyük hűtőbe.