Nagy és öntöttvas wokom van, amit régen napi rendszerességgel használtam. Akkoriban gáztűzhelyem volt és azzal az igazi használni. Az elektromossal sem, azóta már tudom. Ugyanis elővettem a napokban és egy igazán, fűszeres csirkét sütöttem benne. A fűszeres csirke wokban és más öntöttvas edényben is elkészíthető. Sőt akár sima serpenyőben vagy sütőben is finom lesz.

Hozzávalók:
1 teáskanál oregánó, 0,5 teáskanál cayenne bors, 1 teáskanál majoranna, 1 teáskanál lestyán, 1 teáskanál kakukkfű, 4 csirkecomb, só, zsír.
Elkészítése:
- Fűszerezzük be a csirkecombokat.
- Sózzuk meg és hagyjuk állni legalább fél órán át.
- Forrósítsuk meg a wokot.
- Kenjük ki a zsírral a wokot.
- Tegyük bele a csirkecombokat, amikor már füstöl a zsír.
- Süssük át mindkét oldalán alaposan. 8-9 perc elég egy-egy oldalnak.