Heti Top – wok és újabb bundázott étel

Ezen a héten mindenki a vízparton vagy kirándulással múlatta az időt, mert most van a szabadságolások és nyaralások dandárja. Jól is van ez így, de az élet a paleo konyhában azért nem áll meg. Legalább is nálam biztosan nem. Azért sem, mert mi inkább tavasszal és ősszel szeretünk nyaralni. Ezért ezen a héten megmutattam nektek, hogy mit tettem a Műanyagmentes július kampány keretében. 

Grillezett csirkét is készítettem a héten keleti módra. Nem csak a fűszerezése volt keleti, de wokban készült. Ez a remek edény már évek óta szolgál a konyhámban, bár néhány éve eltemettem a szekrényben. Magam sem tudom miért. Most elővettem és nem szándékozom nyugdíjazni. Nektek is csak ajánlani tudom, mert levestől a sültekig, minden el lehet benne készíteni. 

A legújabb legszeretettebb receptemet is elárultam nektek. Egyszerűen beleszerettem az édesburgonya lisztbe, amelyet számos módon kipróbáltam már. Az egyik kedvencem, amikor “bundaként” használom. Ezúttal hagymakarikákat töltöttem meg és azokat paníroztam be párizsias módon. Igen finom és laktató lett a végeredmény.