Heti top – a paleo tejbegríz és a kajszibarackos-datolyás fagyi

Könnyű és nyárias ételekreceptjei voltak terítéken ezen a héten is. Megmutattam legújabb receptemet, a paleo tejbegrízt, amely a mindenevőknél is osztatlan sikert aratott olyannyira hasonlít az eredetire. Ráadásul ezt a változatot sokkal gyorsabban el lehet készíteni. Ha pedig kakaó helyett cukormentes lekvárral tálaljuk, akkor remek panna cotta válik belőle. Érdemes többet készíteni és többféleképpen kipróbálni. 

Ezen a héten is új fagylalt receptet mutattam nektek, kajszibarack ízűt. Ezúttal elsősorban datolya édesítéssel készült, egy kis csavarral meghintve. A kajszibarack már érik, készüljetek és készítsetek sok fagyit. Ebben a forróságban remekül felfrissít az íze. 

A mángold is javában érik, óriási zöld levelei arra csábítottak, hogy tölteléket csomagoljak bele. De itt nem volt még vége, mert legújabb kedvenc alapanyagomat is bele csempésztem, pontosabban köré. Édesburgonya ruhát kapott. Így lett igazán laktató egytálétel a mángold tekercs.