Három diétás paleo étel a bikiniszezon jegyében

A strandok megteltek, beköszöntött az igazi nyár. Biztosan sokat tettél azért, hogy a bikinivonalad a legideálisabb legyen. A megőrzésére is érdemes odafigyelned, mert még csak a nyár elején tartunk. Három olyan diétás paleo étel receptjét gyűjtöttem neked össze, amely nem csak könnyű és finom ebben a nyári melegben, de nem dönti romba az eddigi munkádat. Megőrzi az alakodat. 

nyár eleji zöldségleves igazi könnyű étel. Sokat dolgozni sem kell vele, hiszen a zsenge zöldségek gyorsan megpuhulnak. Tegyél a levesbe belőlük jó sokat, így laktató vacsora lehet belőle. Ehetsz belőle akár két adagot is, biztosan nem megy a bikinivonalad kárára. 

A legnagyobb munka a fűszeres csirkecsíkok elkészítésénél az, hogy a lehető legvékonyabbra kell szabdalni a pulykacombot. A többi már megy, mint a karikacsapás. Érdemes belőle akár két adagot iskészíteni, mert bizony nagyon finom. Még a mindenevők is örömmel eszik a salátakörettel és a végén fel sem tűnik nekik az, hogy semmi gyorsanfelszívódó szénidrát nem volt mellé tálalva. 

A főzelékek sem maradhatnak ki az egészséges éa diétás ételek sorából. A paleo kelkáposzta főzelék különlegessége, hogy minden benne van, aminek eredetileg kell, csupán a búzaliszt hiányzik belőle. Ugyanakkor az íze olyan,mint a hagyományosé. A recept leírásához tartozik egy video is, ahol pontosan követheted, hogy miként is kell elkészíteni ezt a fogyókúrás paleo ételt.