Répás apró csirke

Az egyik leggyorsabban elkészíthető egytálétel a répás apró csirke. Túl sok alapanyag sem szükséges hozzá. A különlegességét igazából a fűszerezése adja. A csirkehús ugyanis remek alapanyag, amelyet sokféleképpen lehet fűszerezni, így mindig más étel kerülhet az asztalra. 

Hozzávalók: 

fél kg csirkemell, 2 közepes szál sárgarépa, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál lestyán, 1 teáskanál majoranna, 1 teáskanál fokhagyma granulátum, só, őrölt fekete bors, 3 evőkanál zsír. 

A répás apró csirke elkészítése:

  1. A felkockázott csirkemellett és a hasáborkra vágott sárgarépát rádobjuk a felforrósított kókuszzsírra.
  2. Fűszerezzük.
  3. Addig sütjük, amíg a hús megpuhul.

Tipp:

Ez az étel fejes salátával, sült édesburgonya és zeller hasábbal a legfinomabb. Elkészíthető pulykamellből és pulyka comb filéből is. A fokhagyma granulátum helyett 2-3 gerezd friss fokhagymagerezdet is használhatsz.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben