Költséghatékony egytálételek, amelyek nem csak a pénztárcádat, de az idődet is kímélik – heti top

Az ételeink között léteznek olyanok, amelyek segítik a máj működését, ezeket mutattattam meg nektek a héten, valamint a legtakarékosabb hóvégi paleo ételt és azokat a gyors vacsorákat, amelyekből kis furmánnyal másnap ebéd is lehet. A Paleolcsó heti top összefoglalója.

A máj működését érdemes az ételeinkkel is segíteni, mert igazán keményen dolgozik egészségünk érdekében. Gondoljunk csak a környezetvédelmi hatásokra. Káros anyagok akár a bútorainkból is kerülhetnek a szervezetünkbe, amelyet májunknak kell eltávolítania onnan. Vannak olyan paleo alapanyagok, amelyek támogatják, segítik és serkentik a máj méregtelenítő munkáját. 

A héten elérkeztünk a május hónap végére, így örülhettünk a június 1-jén bekövetkező nyárnak. Bár azt hiszem arról, hogy elkezdődött a nyár az időjárásfelelőst is értesíthetné valaki. A hóvége azonban egy kevésbé kellemes kihívást is tartogathat, ha éppen kifogytunk a fizetésből. Összefoglaltam nektek azt a három hóvégi paleo ételt, amelyet hóvégén a legnagyobb megszorítások ellenére is el lehet készíteni, mert az egészséges ételekről lemondani nem szabad. 

Ha már a takarékosságnál tartottunk összegyűjtöttem nektek három olyan étel receptjét, amelyek gyorsak és sokoldalúak. Mivel pillanatok alatt elkészíthetők, így a legolgosabb nap után sem nagy gond vcsorára elkészíteni. A sokoldalásúga pedig ott mutatkozik meg, hogy némi kiegészítéssel másnap egy remek ebéd is lehet a vacsiból. Mi is lehetne ennél pénz- és időtakarékosabb?