A három legjobb paleo étel darált húsból

Darált húst érdemes mindig a mélyhűtőben tartani, mert gyorsan finom étel készíthető belőle. Természetesen csak jó minőségű húsból érdemes ledaráltatni, például a hentesnél. Ha nincs rá mód, akkor késes aprítóval is gyorsan darált hússá tehető bármely állat húsa. Íme a három legjobb és időtakarékos paleo étel darált húsból.

Az egyik legjobb dolog a világon, ami darált hússal történhez az, ha paleo svéd húsgolyó lesz belőle. Nincs is vele sok munka és ehhez képest igazán különleges, finom étel lesz belőle. Gyors hétvégi ebédre vagy egy fárasztó nap utáni vacsira is kiválóan alkalmas. Ez utóbbi esetén érdemes többet készíteni belőle, hogy másnapi ebédként dobozba kerülhessen.

Az olasz ízek kedvelőinek sem kell lemondaniuk teljesen kedvenceikről. Ha van egy kis darált hús a hűtőben, akkor pillanatok alatt elkészülhet a bolognai szósz tökforgácson. Tálalhatjuk az eredeti recept szerint fagyasztott, gyalult tökön, de más zöldségtésztán is, amelyet zöldség gyaluval vagy zöldség spirálozóval varázsoltunk spagetti formájúvá.

A darált húsból készült egytálételek sorából kihagyhatatlan a paleo hamburger. Tálalhatod paleo zsemlében, de a leggyorsabb és talán a legjobb megoldás, ha a jégsaláta leveleit használod zsemleként. Még így is magaddal viheted, mert ha kellően nagy salátalevélbe teszed a hamburgert és a hozzá való zöldségeket, akkor simán összehajtható, akár a töltött káposzta. Csak dobozba teszed és már viheted is munkahelyi ebédnek vagy akár piknikezni a parkba.