Paleo rántott hús saláta

Megmaradt néhány szelet paleo rántott hús, amelyek a hűtőben várták sorsukat. FF nem eszi meg kihűlten ezt az ételt, mindenevő korában sem tette. Így ki kellett találnom mi legyen az árválkodó egyedekkel, mert én biza ennyit egyszerre nem tudok felfalni, akkor sem, ha mondjuk felszántottam volna napközben két holdnyi földet. Ezért inkább némi zöldséget vagdostam mellé és így született meg a paleo rántott hús saláta, amely bizony nagy sikert aratott.

Hozzávalók:

3-4 szelet paleo rántott hús, 1 csomag rukkolás salátakeverék (van benne sárgarépa, cékla, rukkola, frisée saláta), 5 centi póréhagyma, fél kaliforniai paprika, 5-6 szem koktélparadicsom, 2 evőkanál agavé szirup, 1 teáskanál dijoni mustár, 3-4 evőkanál olívaolaj, fél narancs leve.

A paleo rántott hús saláta elkészítése:

  1. A rántott húsokat apró kockákra szeleteljük.
  2. Egy nagy salátástálba tesszük a húskockákat.
  3. Hozzá öntjük a salátakeveréket.
  4. Hozzátesszük a felaprított kaliforniai paprikát, póréhagymát és koktélparadicsomot.
  5. Összekeverjük az olívaolajat, narancslevet, dijoni mustárt és az agavé szirupot.
  6. Meglocsoljuk az öntettel a salátát.
  7. Alaposan elkeverjük. Azonnal ehető.

Tipp:

Bármilyen salátának való zöldséget választhatsz hozzá, ami a hűtődben lapul.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben