Gombás fasírt

Gyors vacsorára volt szükség, mert nagyon éhesek voltunk. Így betekintettem a hűtőbe és összeszedtem néhány zöldséget, gombát és húsz percen belül vacsora volt az aszalon, pontosan gombás fasírt.

Hozzávalók:

3-4 gomba, 2 sárgarépa, egy kisebb zellergumó negyede, 1 vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, 1 teáskanál kaukkfű, 3-4 evőkanál édesburgonyaliszt, 1 tojás, kókuszzsír.

A gombás fasírt elkészítése:

  1. A zöldségeket és a gombát késes aprítóban összeaprítjuk.
  2. Egy tálba tesszük a zöldségeket és fűszerezzük.
  3. Beleütjük a tojást és elkeverjük.
  4. Hozzáadjuk az édesburgonyalisztet és elkeverjük.
  5. Kis korongokat formálunk belőle és forró kókuszzsíron barnára sütjük.

Tipp:

Bármilyen zöldséggel elkészítheted. Tehetsz a gomba mellé fehérrépát, brokkolit, karfiolt, káposztát vagy karalábét is.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben