Heti top: a vese egészségétől az ünnepi rántott húsig

A retró jegyében készítettünk a héten paleo kelkáposzta főzeléket, amely csaupán annyiban tér el a hagyományostól, hogy nem rántással készül. Pontosabban minden benne van, ami a rántás folyamán belekerül, kivéve a lisztet. A lépéseket videón is láthatjátok.

A héten a vese egészségéről is szó esett, amely legalább olyan fontos, mint más belső szervünké. Olyan alapanyagokat ismerhettetek meg, amelyek segíthetik a vese egészséges működését. Mindezekhez jónéhány paleo receptet is “hozzá tűztem”.

A pénteki napon megismerhettétek a legújabb “bundáját” a paleo rántott húsnak. Mindezt az ünnepek jegyében, mert ballagás és anyák napja lett egy hétvégén. Sőt nálunk még születésnapok is. A paleo rántott hús pedig így nem hiányzott az ünnepi asztalról.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben