Paleo sós gofri édesburgonyaliszttel

Nagyon rászoktunk a sós gofrikra az elmúlt etekben. Így készült újabb változat is, ezúttal édesburgonyával. A recept alján lévő videón azt is megnézhetitek, hogy miként is készül ez a szendvicsalap, a paleo sós gofri.

Hozzávalók:

2 evőkanál édesburgonyaliszt, 2 tojás, 1 teáskanál mentes ételízesítő, 1 teáskanál só, 1-1,5 dl növényi tej, 2 evőkanál olvasztott kókuszzsír, 5-10 dkg reszelt keménysajt.

A paleo sós gofri elkészítése:

  1. A tojásokat egy nagyobb tálba felütjük.
  2. Hozzáöntjük a növényi tejet.
  3. Bele tesszük a fűszereket és alaposan elkeverjük.
  4. Belekeverjük a sajtot.
  5. Hozzákeverjük a kókuszolajat.
  6. Belekeverjük az édesburgonyalisztet.
  7. A gofrisütőt kikenjük kókuszzsírral.
  8. Beleteszünk egy-egy púpozott evőkanál masszát.
  9. 4-5 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

A gofrisütőt alaposan ki kell kenni kókuszzsírral, hogy ne ragadjon oda a tészta.

Bármilyen szendvicsre való fetéttel kitűnő étel.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben