Heti top: Méregetelenítő ételektől az újrahasznosított maradékig

Ezen a héten még a Húsvét utórezgéseit érezhettük. Biztosan mindenkinél maradt egy kis főtt húsvéti tojás vagy sonka az ünnepek után, ez utóbbinak a főzőlevéről már nem is beszélve. Ezekre muattam néhány remek receptet, hogy miként készüljön belőlük új étel.

Az is kiderült ezen a héten, hogy mely zöldségek és gyümölcsök a legjobb méregtelenítők. Csupa olyan alapanyag, amelyekből finom paleo ételek készülhetnek. Ráadásul a testünket is megszabadítják a környezetünk okozta káros anyagoktól.

Hétvégére pedig egy különleges édességet tartogattam, amely nem csak az édesszájúaknak okozhat örömet, de vendégvárónak is kitűnő. A meggyes sajttorta falatok gyorsan elkészíthetők, nem kell órákat a konyhában pepecselni velük.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben