Csicsókás zöldségfasírt

Kaptunk néhány gumó csicsókát, amivel kezdenem kellet valamit. Korábbi tapasztalataim alapján kizárt, hogy egyszerre megegyem, mert biza “szeleskedésbe” csap át a dolog. Így a legjobb megoldásnak a csicsókás zöldségfasírt látszott. Ebből az adagból nyolc nagyobb fasírt készíthető. Az elkészítését a recept alján található videón is megnézheted.

Hozzávalók:

1 teáskanál fűszerpaprika, 1 teáskanál fokhagyma granulátum, 1 teáskanál majoranna, 1 teáskanál kakukkfű, 1 teáskanál lestyán, 3 teáskanál édesburgonyaliszt, 3 evőkanál kókuszzsír, 2 szál sárgarépa, 1 gumó csicsóka, 1 fej vöröshagyma.

A csicsókás zöldségfasírt elkészítése:

  1. A zöldségeket késes aprítóban finomra őröljük.
  2. Egy tálba téve a zöldségekhez tesszük a fűszereket.
  3. Alaposan elkeverjük.
  4. Serpenyőben megforrósítjuk a kókuszzsírt.
  5. Evőkanállal beleszaggatjuk a zöldségfasírtokat.
  6. Aranybarnára sütjük mindkét felét.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben