Heti top: A sárgarépa hihetetlen gyógyhatásaitól a leggyorsabb vacsorákig

A héten kiderült, hogy a sárgarépának mennyi gyógyhatása van. Többek közt rákmegelőző és véd az Alzheimer kór ellen, sőt segíti a sebgyógyulást is. Érdemes minél többször beiktatni az étrendünkbe, amelyhez adtam néhány remek egyszerű receptet. A sárgarépa az egyik olyan zöldségünk, amelyet könnyedén beszerezhetünk és nem kérnek érte vagyonokat a pénztárnál.

A hétköznapok rohanásában kincset érhetnek a gyors vacsorák receptjei. Így több idő maradhat a családra vagy akár saját magunkra. A leggyorsabb hétköznapi paleo vacsora receptekből gyűjtöttem nektek össze hármat, amelyet pillanatok alatt el lehet készíteni. Ha pedig egy kicsivel több sikerülne a vacsorából főzésnél, akkor magunkkal is vihetjük másnap ebédre.

A tavasz mindig a fogyókúraszezon kezdete. A téli “tartalékok” leküzdésében segítenek azok az ételek és alapanyagok, amelyek alacsony kalória tartalmúak. Ebből készült egy egész lista, amelyet a paleo étrendben bármikor fel lehet használni. A felsorolt élelmiszerekből bátran lehet falatozni, csak a súlyunkból veszthetünk, az egészségünkne pdig nyerünk velük.