A három legjobb hétvégi paleo villásreggeli

A hétvége egyik legszebb része, amikor lusta, ráérős reggeliket tarthatunk. Nem sietünk sehová és kényelmesen ehetjük meg azokat az ételeket, amelyeket esélyünk sincs elkészíteni a hétköznapok rohanásában. Íme a három hétvégi paleo villásreggeli, amely nálunk a toplista élén van.

Az édesburgonyarózsa tükörtojással azért időigényesebb, hétvégi paleo reggeli, mert a hozzávalók előkészítése bizony nem tartozik. Leggyorsabb folyamatok közé. De, harászánjuk az időt, cserébe nagyon finom reggelit ehetünk.

Ugyanez igaz a spanyol omlettre is. Nem igényel nagy főzőtudományt és bonyolult alapanyagokból sem áll, csupán több folyamatból áll. De megéri hétvégén rászánni magunkat az elkészítésére, mert cserébe igen finom hétvégi paleo villásreggeli válik belőle.

Bár a banánpalacsinta kiérdemelhetné a legegyszerűbb reggeli elnevezést, mégis némileg több idő elkészíteni, mint egy hétköznapi rántottát. Összesen két alapanyagból áll és nagyon remek hozzá a már nem egészen friss banán, mégis a sütésnél nagyon oda kell figyelni. Érdemes több kis korong formájában kisütni, mert így nem lesz nagy gond a megfordítása. Ellenkező esetben szétszakad. Úgy is ehetjük, mert a megtépázott esztétika az ízén nem ront.