A spenót legjobb formája: zöldturmix

Ne ítélj elsőre, ha nem vagy spenótrajongó! Hidd el nekem, magam sem rajongom a spenótért. Mindig is meghagytam Popeye-nek, felőlem megeheti a világ összes spenótját. De sokat olvastam manapság a zöld színű zöldségek jótékony hatásáról. Anélkül, hogy belemennék, nagy vonalakban csak annyit mondanék, hogy a zöld színű zöldségek létfontosságúak az egészségünkhöz. Minél többet eszel belőlük, annál jobb. Főleg a nők nagy barátja, de férfiaknak is jót tesz.

Mivel nem rajongom a spenótért és salátákból sem tudok megenni egy kocsideréknyit naponta, így a legjobb megoldás a zöldturmix. Egyedül a színe emlékeztet a spenótfőzelékre, de az íze a legádázabb spenótellenest is meggyőzi. Próbáld ki!

Hozzávalók:

  • 1 banán,
  • fél alma,
  • egy nagy marék bébispenót,
  • 5 cm-nyi kígyóuborka,
  • 1 narancs leve,
  • 2 dl tisztított víz,
  • fél zellerszár.

Elkészítése:

  1. Apró kockákra vágjuk a megtisztított zöldségeket.
  2. Turmixba tesszük és alaposan simára turmixoljuk.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben