Paleo főzőtanfolyam – speciális kiadás

Különleges és speciális paleo főzőtanfolyam helyszíne lesz tankonyhánk. A Paleolcsó tankonyháját úgy alakítottuk ki, hogy legfeljebb hárman tudnak benne kényelmesen főzni. Mindezt azért tettük, mert szeretnénk, ha a jelentkezők minden paleo főzőtanfolyam alkalmával valódi gyakorlati tudással gyarapodnának. Így kipróbálhatnak minden lépést az ételkészítés folyamán és egyúttal minden kérdésükre is választ kaphatnak. De a legközelebbi tanfolyam, amely június 16-án lesz, nem csak ezért különleges.

A kis létszámú tanfolyamok előnye, hogy személyre szabhatók a tanulnivalók. Így történt ez a Paleolcsó esetében is, amikor is egy speciális kérés érkezett hozzánk, amelyet örömmel teljesítünk. Egy olvasónk állapota nem engedi meg, hogy a paleo étrenden belül is bármit megegyen. Ugyanakkor szeretne új recepteket tanulni, így azt kérte, hogy – ha van rá mód – több hozzávalót mellőzzünk a következő maradékmentő tanfolyamon. Ugyanakkor a listája nem volt rövid. Így arra jutottunk közös elhatározással, hogy számára különleges tananyaggal indítunk egy tanfolyamot. Kizárólag olyan ételeket főzünk meg a következő paleo főzőtanfolyamon, amelyeket nyugodtan megehet. Így nem lesz az ételekben – többek közt – vöröshagyma, fokhagyma, tojás, gomba, padlizsán, paradicsom, paprika, vaj, keménysajt és húsok sem. Egyfajta vega-paleo menüsort állítottunk össze. Nem teljesen vegetáriánus, mert tengeri hal lesz benne és libazsírral főzünk, de ezen kívül más állati eredetű összetevő nem lesz.

Ha te is szeretnéd kipróbálni a Paleolcsó speciális tanfolyamát, akkor katt ide nézd meg a menüt és jelentkezz. Ha gyors hétköznapi vacsorák receptjét tanulnád meg, akkor gyere el a június 23-án. De ugyanezen a napon délután tanulhatsz néhány remek paleo édességet és nassolnivalót is.