Paleo piknik munkával körítve

Múlt hétvégén a munkáé volt a főszerep. Szabadtéri fesztiválon futottam és bicikliztem egyik helyszínről a másikra. Azért, hogy kellemesebb legyen a munka a férjemmel tettem mindezt kulturális programként és úgy döntöttem eljött a paleo piknik ideje is.

A színpadok és fellépők közötti rohangálásban nagyon meg lehet éhezni. Ám paleósként, pláne – mondjuk úgy – beosztással élő paleósként korlátozottak a lehetőségek Budapest Belvárosában. Mivel verőfényes napsütés és nyárias meleg volt, mindezeken túl adott volt több park közelsége is, így a legjobb megoldásnak egy kis piknik bizonyult.

Remek doboz állt rendelkezésemre mindehez, amelynek több rekesze is volt. Bele került házi füstölt kolbász, keménysajt, házi császár szalonna, retek. Desszertnek zöldalma és saját kertben termett eper szolgált. Mindehhez remek ásványvizet ittunk. Mindez a Duna partján elfalatozgatva igazán kellemes uzsonna volt.

Menjetek ti is piknikezni akár városban, akár vidéken éltek. Remek felüdülés és pihenés a nagy rohanásban. Akár hétköznap délután is kivitelezhető.