Olcsó paleo ételek – Tíz recept 200 forintból

A paleo étkezés bizony semmivel nem drágább, mint a “hagyományos”. A miértekről már bőven írtam. Most a kételkedőknek és a “hóvégével küzdőknek” készítettem egy összeállítást, íme az olcsó paleo ételek. Ezek az ételek 200 forintból kihozhatók egy főre. Az ételek közt van főétel, desszert és reggeli is. Akár egy egész napi menü is kihozható belőle. Ezek az olcsó paleo ételek nem csak kevés pénzből hozhatók ki, de sem nagy főzőtudományt, sem sok órás fakanálbűvölést nem igényelnek. Bármely hétköznap összehozhatók. Próbáljátok ki!

 

200 forintos ajánlat

Reggelire ajánlom a szalonnás tojásrántottát (ebbe az összegbe 4 tojás fér bele és három nagy szelet házi szalonna), müzlit és a banánturmixot. Mindegyik ízletes és minden évszakban kijön egy főre 200 forintból.

Ebédre zellerkrémlevest, hagymakrémlevest kínálok előételnek. Főételként zöldségfasírt lehet sültzellerrel vagy töltött tojás répasalátával.

Desszertként elsősorban idénygyümölcsöt tennék az asztalra. Édességnek banánpalacsintát vagy almát pongyolában lehet elkészíteni.

A recepteket az ételek nevére kattintva találjátok meg.