Zöldségfasírt

A kedvenceim egyike. Önmagában és feltétnek is eszem. Salátával sem utolsó vacsora. Mindig van hozzá otthon minden alapanyag. Percek alatt kész, amelyben a késes aprítóm nagy segítségemre van. Ráadásul télen-nyáron filléres étel. Sosem tudok annyit készíteni, amennyi ne fogyna el. Bármilyen gyökérzöldség és leveles zöldség jó bele. Sajt nélkül is remek étel.

Hozzávalók

répa, alma, zeller, fehérrépa, vöröshagyma, fokhagyma, füstöltsajt, só, bors, kaukkfű, zsír, tojás, zabliszt.

Elkészítése

  1. A gyökérzöldségeket és a sajtot lereszeljük.
  2. Ízesítjük a fűszerekkel, majd megszórjuk annyi zabliszttel, hogy ragacsos legyen.
  3. Beletesszük a tojást és lapos korongokat formázunk belőle.
  4. Bő zsiradékban ropogósra sütjük.

A honlapon a felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. Elfogadom Bővebben